Volleybalspeeltuin
(4-5 jaar)

Dosko volleybalspeeltuin

De volleybalspeeltuin is er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 5 jaar. Binnen deze vorm leren kinderen kennis te maken met sport en spel. Het plezier staat hierbij voorop en zonder competitie. Kinderen leren hierbij samen te werken, bewegingsvaardigheden, balvaardigheden en coördinatie. Wanneer de kinderen boven deze leeftijd komen, kunnen ze doorstromen naar het Cool moves volley.

Programma

In 45 minuten tijd worden verschillende kleine spelvormen en opdrachten uitgevoerd. Denk hierbij aan klimmen, ergens onderdoor kruipen, met ballonnen overslaan naar elkaar, ballen in een mand gooien of spelletjes waar ze in duo’s of groepjes moeten werken. Elk kind kan de oefeningen op zijn of haar eigen niveau uitvoeren. Het belangrijkste is om te leren bewegen, plezier te maken en het zelfvertrouwen te stimuleren.

Vereniging

Dosko volleybalspeeltuin

De volleybalspeeltuin is er voor de kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar. Hierbij leren de kinderen spelenderwijs kennis te maken met sport en spel. Gericht op plezier in het bewegen en zonder competitie leren kinderen kennis te maken met bewegigingsvaardigheden, balvaardigheden en coördinatie. Wanneer de kinderen boven deze leeftijd komen dan kunnen ze deelnemen aan het Cool moves Volley.

Programma

In 45 minuten tijd gaan de kinderen actief aan de slag met bewegen, denk aan klimmen, koprollen maken, ergens onderdoor kruipen, ballen in een mand gooien of ballonnen overslaan. Kinderen leren hierbij om samen te werken en om bijvoorbeeld te gooien en te vangen. Ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau de oefeningen doen en de kinderen spelen verschillende kleine spelletjes en opdrachten.

Vereniging

Doe je een keer mee?

Wil je jouw zoon of dochter een keer kennis laten maken met de Dosko volleybalspeeltuin, vul dan ons contactformulier in. Uiteraard kan jouw kind een keer een proefles volgen voordat je een lidmaatschap start.