VERENIGING

Over Dosko

Dosko is een levendige volleybalvereniging in het hart van de Krimpenerwaard. Al sinds 1965 wordt er fanatiek, maar vooral gezellig gevolleybald in het dorp Stolwijk waar Dosko is opgericht. Het verenigingsgevoel is sterk en de tribunes zijn dan ook regelmatig goed gevuld op de dagen dat Dosko haar thuiswedstrijden speelt. Deze thuiswedstrijden worden gespeeld in de knusse Stolp. In de relatief kleine hal heeft menig tegenstander zich stukgebeten op de doorgaans begaafde volleyballers van Dosko.

Kernwaarden van Dosko

De oorsprong van de kernwaarden van Dosko zijn praktisch allemaal te herleiden uit de naam Dosko, wat eigenlijk een acroniem is. Dosko staat namelijk voor Door Ons Samenspel Komt Overwinning. Hierin zijn samenspel en overwinning de twee woorden die het meest in het oog springen. Bij Dosko zijn we er namelijk van doordrongen dat de wisselwerking tussen de spelers, trainers en andere betrokkenen het allerbelangrijkste is binnen een vereniging. Die wisselwerking verenigt mensen en leidt tot succes. Dit succes kan sportief worden opgevat, maar kan ook duiden op gezelligheid, nieuwe vriendschappen en persoonlijke ontwikkeling.

BELEIDSPLAN

Klik hier voor het beleidsplan van Dosko.

Beleidsplan

HET BESTUUR

Functie Naam
Voorzitter Jeffrey Arendsen
Technische commissie Senioren Vacature
Technische commissie Junioren Henriëtte Both
Penningmeester Gerco Honkoop
Secretariaat Hetty Bouwman
Wedstrijd secretariaat Mariëlle Macdaniel
Scheidsrechterszaken Arco Monster

Vragen? Neem gerust contact op via info@vvdosko.nl.

JEUGDCOMMISSIE

De jeugdcommissie organiseert gedurende het seizoen verschillende activiteiten voor de jeugd van Dosko. Op deze manier wil de vereniging benadrukken dat gezelligheid en verenigingsgevoel belangrijk worden geacht binnen Dosko. De activiteiten lopen uiteen van het bezoeken van een speeltuin tot een avond bowlen. Vaak wordt er door de jeugdcommissie aan het einde van het seizoen ook een afsluitend kamp georganiseerd.

Voor de activiteiten die de jeugdcommissie organiseert, zijn vaak vrijwilligers nodig. Mocht u of jij het leuk vinden om hieraan mee te helpen, dan is dat zeer welkom!