Sponsoren

Sponsormogelijkheden

Dosko is trots op al onze sponsoren die zijn aangesloten bij onze vereniging. Draag jij Dosko ook een warm hart toe als sponsor van onze club? Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn als sponsor.

Word ook sponsor!

Logo op de website
U kunt ervoor kiezen om uw logo op onze website te plaatsen. De website wordt druk bezocht door verschillende doelgroepen. Denk aan belangstellenden, tegenstanders, eigen leden, etc. Ook zal op Facebook diverse keren een link naar onze website geplaatst worden. Elke keer dat iemand de website bezoekt komt uw bedrijf in beeld.

U betaalt hiervoor slechts €75,- per jaar. Het contract wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Combideal: bord & logo voor €250,- per jaar.

Balsponsor

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om balsponsor te worden. Tijdens de wedstrijddag bent u de hoofdsponsor en zal uw naam vermeld staan in de sportzaal. U sponsort de aanschaf van de wedstrijdbal waarmee gespeeld wordt. Ook op sociale media en in de zaal zullen we u laten blijken hoe blij we met onze dagsponsor zijn en kunt u een mooie verwijzing naar uw bedrijf verwachten.

Volledig in de spotlights staan tijdens een wedstrijddag kost eenmalig het bedrag van €100,-.

Reclamebord
Tijdens de wedstrijdzaterdagen komen er gemiddeld 400 mensen in de sporthal. Een mooie gelegenheid om deze mensen via een reclamebord in contact te brengen met uw bedrijf! Uw bord staat goed in het zicht rondom de velden.

Kosten: 1e jaar €300,- (Het bord word door ons aangeschaft). De daaropvolgende jaren betaalt u €250,- per jaar en wordt het contract zonder tegenbericht jaarlijks verlengd.

Stilzwijgende sponsor

Wilt u wel sponsoren, maar niet met uw bedrijf in de spotlights staan? Dan kan dat natuurlijk ook! U wordt dan jaarlijks een stilzwijgende sponsor. Wij kunnen dan als vereniging op u rekenen en daar zijn wij zeker niet minder blij om!

Kosten: zelf te bepalen

Onze sponsoren