Word ook lid!

Welkom bij de leukste vereniging van het land!

Ten eerste, wat leuk dat je wilt komen volleyballen bij Dosko! Eerst zullen er wel een aantal zaken geregeld worden. Zo ontvangen we graag jouw gegevens, welke je kunt invullen door het inschrijfformulier te downloaden.

INSCHRIJFFORMULIER

Contributie en voorwaarden

Om bij Dosko te volleyballen betaal je contributie. Dit is nodig om alle kosten te kunnen dekken voor de vereniging. Ook hebben wij een aantal voorwaarden die gelden voor de vereniging, deze kun je eens rustig bekijken! Bekijk hier de contributie en voorwaarden.

Contributie en voorwaarden

Jeugdfonds subsidie

Wil je jouw kind graag laten meespelen binnen onze volleybalvereninging, maar is er thuis te weining geld hiervoor? Het jeugdfonds sport & cultuur betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit arme gezinnen. Bekijk hier meer informatie over het jeugdfonds sport & cultuur om de mogelijkheden in te zien.

Een aanvraag voor het jeugdfonds kan worden ingediend door een intermediair. Dit kan bijvoorbeeld een schuldhulpverlener, buurtsportcoach, maatschappelijk werker zijn.

Volwassenenfonds subsidie

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan onze volleybalvereniging? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat de contributie wordt betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Bekijk hier meer informatie over het volwassenenfonds sport & cultuur.

Een aanvraag voor het volwassenenfonds kan worden ingediend door een intermediair. Dit kan bijvoorbeeld een schuldhulpverlener, buurtsportcoach, maatschappelijk werker zijn.